Trio klar för ny säsong!

Vi kan idag tillkännage att vi kommit överens ytterligare 3 spelare inför den kommande säsongen. Det handlar om de bägge linjespelarna Arvid Pettersson och Filip Aronsson samt målvakten Morgan Berg. Samtliga tre fanns med och spelade avgörande roller i det lag som kvalificerade sig för Allsvenskan den gångna säsongen.

Filip Aronsson, Foto: Mats Engfors / Fotographic

Föreningen har under en tid arbetat intensivt med att förlänga kontrakten med huvuddelen av de spelare som var med och kvalificerade sig för Allsvenskan. Utgående från det är vi idag mycket nöjda med att dessa tre nyckelspelare väljer att stanna hos oss.

Morgan Berg, Foto: Mats Engfors / Fotographic

Arvid och Filip är två välbyggda M6/mittförsvarare som spelade en nyckelroll under den senaste säsongen och som kommer bli mycket viktiga för oss i Allsvenskan.  Morgan är en egen produkt som enligt min mening bildade det starkaste målvaktsparet i division 1 norra tillsammans med Jonatan Widgren föregående säsong. Han är en målvakt som när han får till det verkligen är en riktig matchvinnare, vilket han visade vid flera tillfällen under fjolåret”, säger Hans Karlsson från sportgruppen.

Arvid Pettersson, Foto: Mats Engfors / Fotographic

Samtal pågår med ytterligare ett antal spelare varför vi har goda förhoppningar om att kunna presentera fler nyheter i närtid.