PARTNERS

VARFÖR SPONSRA BBK HANDBOLL

BBK Handboll är en av Norrlands största handbollsföreningar. Med över 300 aktiva medlemmar är vi också en av Bodens största idrottsföreningar.

Som sponsor till BBK Handboll ger du inte bara ditt stöd rent ekonomiskt, utan du bidrar även till ett bättre samhälle men når också en mängd olika åldersgrupper och personer som du annars hade haft svårt att nå via traditionell annonsering. Ett företag som sponsrar idrott framstår som ansvarstagande och seriös.

Vi förstår också den nya tidens utmaningar när det gäller sponsring och annonsering som företag står inför, därför har vi lagt stor möda på att kvalitetssäkra och säkerställa att man som sponsor till BBK Handboll ska kunna känna ett ömsesidigt affärsutbyte.

MODERN ANNONSPLATTFORM

Våra annonser på BBK Handboll följer vedertagen branschstandard när det gäller annonsmått och rapportering för våra annonser på bbkhandboll.se. Vår hemsida bbkhandboll.se kommer att ha ca miljon annonsvisningar under 2018/2019 och därmed får du som sponsor närmast en unik möjlighet att nå målgrupper som du annars aldrig når via traditionell marknadsföring: dagens och morgondagens konsumenter.

Kontakta oss:

Telefon: 0921-15480

E-post: bbkhandboll@bbkhandboll.se