Herrar div3 vs Norrfjärden

Foto: Mats Engfors, Fotographic

Ikväll 20:00 tar våra U-herrar emot Norrfjärden för säsongens sista hemmamatch. Killarna har senaste tiden visat upp ett bländande spel och har vunnit 2 av de 3 senaste matcherna. Norrfjärden ligger för tillfället på en 3e plats i tabellen med 6 poäng, endast 1 poäng före våra grabbar. Lagen har mötts två gånger under säsongen och båda har Norrfjärden gått segrande ur. Första blev 28-23 i Norrfjärden och nu senast 22-23 hemma i Hildursborg.

Killarna kommer säkerligen vara grymt taggade på att ta 2 poäng, speciellt efter uddamålsförlusten senast. Som det är nämnt i tidigare uppsnack kommer killarna behöva hålla koll på bröderna Erik- och Jens Karlsson. Jens gjorde imponerande 10 av lagets 23 mål i senaste matchen. Det blir även viktigt att få hål på den duktiga ex-BBKaren och burväktaren Hannes Lindström, som gett våra killar problem i de tidigare matcherna.

Självförtroendet är starkt hos grabbarna efter de senaste matcherna och laget kommer vara mer eller mindre detsamma som senast, nu är dock Tore Myhr tillbaka i mål. Detta är som sagt sista chansen för denna säsong att se våra U-herrar på hemmaplan så se till att sluta upp i Hildursborg och stötta dem till vinst! Innan dess kan ni även se Damer U ta emot Norrfjärden med matchstart 18.00.

Seriematch Herr 3 Norra
Bodens BK HF U – Norrfjärdens IF
Ons 13 februari, matchstart 20.00
Hall: Hildursborg
Domare: Richard Nordlund & Per Grönberg
Senaste mötet: Bodens BK HF U 22- 23 Norrfjärdens IF
Gratis inträde