Foto: Mats Engfors, Fotographic

Hemmamatch division 3 herrar!

I onsdags tog herrarna sig an Norrfjärdens IF i ett division 3-derby. Då stod Norrfjärden som segrare efter 28-23 i Norrfjärdens sporthall.  Idag är det dags för revansch i Hildursborg 19.00!

Extra kul blir det att återigen hälsa Hannes Lindström välkommen till Boden igen. Hannes var med och bildade en stark målvaktstrio tillsammans med Morgan Berg och Jonatan Widgren när herrarna tog klivet upp till division 1. Numera vaktar han målet i Norrfjärdens IF och var en stor del i varför de lyckades gå segrande ur onsdagens kamp. En “match-i-matchen” blir att överlista Hannes som har väl koll på våra skyttar.

Hannes Lindström, Foto: Mats Engfors, Fotographic

Spelare att hålla extra koll på i Norrfjärden är de två Karlsson-bröderna Jens och Erik. Dessa styr och ställer mycket av Norrfjärdens spel och det gäller att alltid vara vaken i försvarsspelet.

I den egna truppen är läget gott, saknas gör knäskadade Teodor Isaksson samt Erik Lundgren som var med i division 1 senast mot Silwing/Troja. Den sistnämnde ersätts av Filip Aronsson som kliver in på M6. Viktigt idag blir att laget kan stå bra bakåt hela matchen och spela med tålamod i anfallsspelet, men även trycka dit bollarna bakom Hannes Lindström när vi får läget.

Filip Aronsson, Foto: Mats Enfors, Fotographic

Matchstart 19.00, Hildursborg!