Första nyförvärvet inför Allsvenskan klart!

BBK Handboll kan idag tillkännage att vi kommit överens med Gustav Carlsson från Täby HBK om spel med BBK Handboll inför säsongen 19/20.

Vi är idag mycket glada med att tillkännage att vi kommit överens med Gustav Carlsson från Täby HBK om spel med oss inför den kommande säsongen. Gustav är en ung mycket lovande 9m spelare som är fostrad i plantskolan Skånela IF. Förutom detta är det också klart att egna produkten Alexander Anglöw fortsätter över nästa säsong.

Alexander Anglöw. Foto: Mats Engfors, Fotographic

Gustav Carlsson är en mycket kvick och teknisk 9m spelare med bra speluppfattning som vi fick upp ögonen för under den gångna säsongen, eftersom han representerade seriekonkurrenten Täby HBK. Vi är också övertygade om att hans spelstil kommer passa bra in i vårt sätt att spela. Roligt också att Alexander väljer att fortsätta spela med oss. Han är en spelare som vi vet vad han kan och som alltid bidrar med energi på banan.”, säger Hans Karlsson från BBK Handbolls sportgrupp.

Detta innebär att vi har 10 spelare klara inför den kommande säsongen och fortfarande återstår det ett antal platser att fylla innan truppen är komplett. Tanken är att vi totalt ska kontraktera ca 16 spelare och dialogen fortsätter både med ett antal egna spelare samt ett par potentiella nyförvärv.