Förändringar på ledarsidan i damlaget

Foto: Mats Engfors, Fotographic

Efter att damlaget avslutat säsongen har arbetet påbörjats med att forma nästa års ledar- och spelarsida. Där kan vi nu gå ut informera om att Carin Bergdahl tar över som huvudansvarig tränare efter Mattias Öhman. Vi är från föreningen mycket nöjda med att vi kunnat hitta denna lösning så snabbt efter säsongens slut. Det ska också bli otroligt spännande att se vad Carin med sin erfarenhet från spel på högsta nationella nivån kan åstadkomma i sin nya roll.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 20181008-190130-8872-685x1027.jpg

Carin får till sin hjälp Tony Gustavsson som assisterande- och fystränare, Carl-Göran Olofsson som målvaktstränare samt Lotta Nordström som lagledare. Vi arbetar också vidare med att knyta upp ytterligare ett par namn till ledargruppen eftersom strävan är att vi även i år ska spela med två lag i seriespel.

Detta innebär att det också är klart att två ledare lämnar verksamheten runt damlaget. Förutom ovan nämnde Mattias så lämnar också Anna Johansson Törnblom lagledarsysslan. Här vill vi föreningen rikta ett stort tack till både Mattias och Anna för det arbete ni lagt ned under en mängd av år.

Tack, Mattias! Foto: Mats Engfors / Fotographic
Tack, Anna! Foto: Mats Engfors, Fotographic