Bröderna Karlsson förlänger!

BBK Handboll kan idag tillkännage att vi kommit överens med de bägge bröderna Mattias- och Oscar Karlsson om en kontraktsförlängning över den kommande säsongen.

Foto: Mats Engfors / Fotographic

Föreningen har under en tid arbetat intensivt med att förlänga kontrakten med huvuddelen av de spelare som var med och kvalificerade sig för Allsvenskan. Utgående från det är vi idag mycket nöjda med att både Mattias– och Oscar Karlsson väljer att förlänga sina kontrakt med oss. Det handlar om två egna produkter som varit med på hela resan från division 2 och upp till allsvenskan. De är också två av lagets verkliga nyckelspelare som är avgörande både defensivt och offensivt.

Oscar Karlsson, Foto: Mats Engfors / Fotographic

Mattias och Oscar är två 9m spelare som varit helt avgörande under de senaste säsongerna och som med all säkerhet kommer bli mycket viktiga för oss även i Allsvenskan.  De är också mycket samspelta både offensivt och defensivt. Mattias är en spelintelligent 9m spelare som både kan gå på eget avslut och spela fram andra. Han har också en nyckelroll i vårt försvarsspel. Oscar är lagets spelmotor och lagkapten. Han är också en av lagets verkliga pådrivare som alltid ger allting både på och utanför banan”, säger Jesper Mannberg från sportgruppen.

Mattias Karlsson, Foto: Mats Engfors / Fotographic

Sammantaget innebär att detta att vi i nuläget har 8 spelare helt klara inför den kommande säsongen och förhoppningsvis ska vi kunna presentera fler nyheter i närtid.